Dursunbey Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: İnsanlara karşı sorumluluğumuzu, nitelikli eğitim anlayışımız ve bilgi teknolojileri ile birleştirerek, kuruluşunda olduğu gibi gelecekte de eğitim ve öğretimde kalite, güven ve huzurun odağı olmak.

Misyon: Zengin geçmişinden aldığı güçle, kendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Katı Yakıt
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ALMANCA
Servis Bilgisi: Okulumuz Taşımalı Eğitim kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dursunbeycpl.meb.k12.tr

Adres - Bozyokuş Mah. Cumhuriyet Cad. No.2

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Dursunbey, Balıkesir ilinin bir ilçesi. Balıkesir´in doğusunda, Kütahya sınırında bulunmaktadır. Denizden yüksekliği 672 metredir. Bölge dağlık, ormanları ve kerestesi ile meşhurdur. Dursunbey´den Balıkesir-Kütahya kara ve demiryolları geçer.

Adres - Bozyokuş Mah. Cumhuriyet Cad. No.2

Ulaşım ...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Balıkesir il merkezine 77 km. - Dursunbey ilçe merkezine 500 m.